Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenieść się do north america?

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

W większości przypadków osoby nie przenoszą się na NA ze względu na ping, ale skoro go ogarnąłe§ to czemu nie, podobno jest tam wyższy poziom więc możesz spróbować ;)

.

Opublikowano

Czy warto przenieść się z eune do na? Grałem na smurfach, ogarnąłem ping.  

Przenies sie jak grasz D1+ to masz szanse grac ze slawami np Bjerg, Wild, Gosu itd :) ogolnie dobry poziom ale i tak i tak nie ominiesz afk / trolli :)

btw. jak ogarnales ping?

Opublikowano

Przenies sie jak grasz D1+ to masz szanse grac ze slawami np Bjerg, Wild, Gosu itd :) ogolnie dobry poziom ale i tak i tak nie ominiesz afk / trolli :)

btw. jak ogarnales ping?

Źle się wyraziłem, po prostu się przyzwyczaiłem 

461151420292002410470.png
Opublikowano

Jak się tylko przyzwyczaiłeś nie polecam.

Jeśli chcesz mieć wyższy poziom to zapraszam na West i też nie będziesz mieć lagów.

Idź zagrać na chinolu i się tam przyzwyczaj. ( Chinole mają w 1 palcu j. angielski. )

47990292595971448862.png

Opublikowano

Jak się tylko przyzwyczaiłeś nie polecam.

Jeśli chcesz mieć wyższy poziom to zapraszam na West i też nie będziesz mieć lagów.

Idź zagrać na chinolu i się tam przyzwyczaj. ( Chinole mają w 1 palcu j. angielski. )

wtf? Ja już nie czuje tej różnicy pomiędzy eune a na w sprawie pingu, więc w tym nie problem.

Pasjonat
Opublikowano

Jak nie czujesz to się możesz przenieść

Skill:

Azja> NA/EuW> EuNE> reszta

.

Opublikowano

Skill:

Azja> NA> EuW> EuNE> reszta

Skill:

Azja> NA/EuW> EuNE> reszta

poziom rozni sie od d2

Opublikowano

Jeżeli tutaj wbiłeś tylko silver ( co widać po "plakietce" ) to jaki jest cel tego przeniesienia się? Różnice poziomu gry widać dopiero w Diamondzie, ew. Platynie 1.

Jak dla mnie przenoszenie się na takim etapie to idiotyzm. ( oczywiście nie chcę Cię urazić. )

empty

Opublikowano

Jeżeli tutaj wbiłeś tylko silver ( co widać po "plakietce" ) to jaki jest cel tego przeniesienia się? Różnice poziomu gry widać dopiero w Diamondzie, ew. Platynie 1.

Jak dla mnie przenoszenie się na takim etapie to idiotyzm. ( oczywiście nie chcę Cię urazić. )

ta poziomu gry. Polaczków i innych czechów na pewno jest o wiele mniej 

Opublikowano

ta poziomu gry. Polaczków i innych czechów na pewno jest o wiele mniej 

za to masz brazylijczyków którzy nie są lepsi.

Ogólnie nie polecam tez  tam jest sporo afkerów i trollów + bedziesz sie wkurwiać na ping tam będziesz miał ciagle po 400-500 pingu bez spadku

Opublikowano

Ogólnie nie polecam tez  tam jest sporo afkerów i trollów + bedziesz sie wkurwiać na ping tam będziesz miał ciagle po 400-500 pingu bez spadku

Mam od 220 do 300 pingu

Pasjonat
Opublikowano

Ogólnie nie polecam tez tam jest sporo afkerów i trollów + bedziesz sie wkurwiać na ping tam będziesz miał ciagle po 400-500 pingu bez spadku

Po 1 Brazylijczycy mają własny serwer

Po 2 on 3 razy pisał że ma tam dobry ping.

@topic jeszcze jedynym plusem jest to że z 95% osób można się tam dogadać ( zakładając, że znasz angielski)

.

Opublikowano

Po 1 Brazylijczycy mają własny serwer

Po 2 on 3 razy pisał że ma tam dobry ping.

@topic jeszcze jedynym plusem jest to że z 95% osób można się tam dogadać ( zakładając, że znasz angielski)

Po 1 - Polacy mają "własny" serwer - EUNE, więc dlaczego grają na EUW? Więc dlaczego Brazylijczycy nie mogą grać na NA...?

Po 2 - 220-300 pingu nie nazwał bym dobrym, ale jak kto lubi...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...